Σήμερα, η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από σκηνοθεσίες της ραπ σκηνής του εξωτερικού. Μπορεί τα clips να έχουν μικρότερο budget (ή και όχι), αλλά έχουμε την τη χαρά να μας παρουσιάζονται συνεχώς νέοι καλλιτέχνες, με καινοτόμες ιδέες, που απογειώνουν με την αισθητική της
εικόνας τους πολλά κομμάτια. Για αυτό, στο UNITED ELEMENTS, κάναμε μια λίστα με τους αγαπημένους μας σκηνοθέτες και τις δουλειές τους, καθώς πιστεύουμε πως τους αξίζει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

VANILLA FLAVOR FILMS

Η Vanilla Flavor Films είναι μια πρωτοποριακή ομάδα βιντεογραφίας. Το χαρακτηριστικό των περισσότερων παραγωγών της είναι πως έχουμε εναλλαγές φωτογραφιών και clips, της ίδιας σκηνής. Αυτό μας κρατάει σε εγρήγορση για να μη χάσουμε καμία λεπτομέρεια. Τα αγαπημένα μας κομμάτια που έχουν δουλέψει είναι

OTTO ILIADIS

Τον Όθωνα Ηλιάδη τον γνωρίσαμε ως rapper, και συγκεκριμένα ως Zero Day. Έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία, ενώ σήμερα είναι πετυχημένος Youtuber. Αυτό που λατρέψαμε στα παρακάτω clips είναι η απότομη αλλαγή μεταξύ των λίγων, αλλά καλών σκηνών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Μιχελόπουλος ασχολείται εδώ και καιρό με τη σκηνοθεσία. Η σημαντικότερη του δουλειά είναι μάλλον η συμμετοχή του σε ντοκιμαντέρ στο Νεπάλ. Όσον αφορά τα video clips, η εικόνα του ακολουθεί πάντα τον στίχο. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι viby, όπως και στα επόμενα clips.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Ο Απόστολος Ζυγούρης είναι μόλις 22 χρονών και διακεκριμένος urban φωτογράφος. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις όπως το TEDxUniversityoftheAegean. Στα video clips του πειραματίζεται και με άλλες αισθητικές. Πάρε μια γεύση εδώ.

Το Part 2 έρχεται σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στο unitedelements.gr για όλα τα τελευταία νέα της rap σκηνής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

O Kanye West επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ

ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ‘Α & Ω’ ΤΟΥ SMUGGLER

O KENDRICK LAMAR ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ EMINEM

Leave a Reply

Your email address will not be published.