O Young Thug κυκλοφόρησε την νέα του δουλειά με τίτλο ‘I’m up’ . Φρέσκα beats σε συνδυασμό με τον μοναδικό τρόπο του Young Thug στα rap’s. Στον δίσκο συμμετέχουν διάφοροι MC’s όπως ο Duke, ο Young Butta, ο Quavo, ο Ralo , ο Truble , ο Lil Durk, ο Offset , η  Dora and Dolly και ο Solo Lucci.


Check it!

More Info.

Facebook  : http://www.facebook.com/youngthugmusic

Instagramm : http://instagram.com/thuggerthugger1

Leave a Reply

Your email address will not be published.