Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το videoclip από το κομμάτι MPERKETI του Dani Gambino αφιερωμένο στην μνήμη του Antrea Rigo. Στην μουσική επιμέλεια έχουμε τον Dj The Boy και τον Dj Paco, από το κανάλι της Elite Musik.

Ο debut δίσκος του Dani κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες στην ψηφιακή πλατφόρμα του Spotify. Ένας δίσκος που μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ανήκει στα highlights του 221 ακόμα και αν βγήκε μόλις στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Από τις συνεργασίες, την μουσική και την γενικότερη αισθητική του δίσκου, ο Dani Gambino μας συστήθηκε εκπροσωπώντας την περιοχή και την κουλτούρα που εκπροσωπεί. Yπό τους ήχους του Dj The Boy και του Dj Paco.

Ένας δίσκος που αποτελείται από 13 κομμάτια(!), με διάρκεια που σχεδόν αγγίζει την μία ώρα. Ένα άλμπουμ που ακούγεται ολόκληρο, χωρίς να γίνει skip ούτε ένα κομμάτι, που από μόνο του αποτελεί ένα τα πιο δυναμικά στοιχεία ενός δίσκου, να ακούγεται ολόκληρος, και όχι 3-4 κομμάτια. Το Τσιγάρα στα Βαλκάνια είναι από τους λίγους δίσκους που είναι αυτό που αποκαλούμε “ολοκληρωμένος”, αρκετά κομμάτια, με μία γκάμα θεματολογίας, εξυμνώντας την αξία της γειτονιάς και των ατόμων που την αποτελούν.

RIP RIGO

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ “ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ”

About The Author

Thodoris_M.

"Wake up, put on some gangsta rap, and seize the mfkn day" Lookin Mad Since 96.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.