Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει το Χωρίς Ημερομηνία Λήξης σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Το πολυναναμενόμενο “Χωρίς Ημερομηνία Λήξης” «έντυσε» αποκλειστικά με τις σκοτεινές παραγωγές του ο Phaser,  ενώ ο Λόγος Απειλή έδωσε ρέστα για ακόμα μία φορά. Ο δίσκος αποτελείται από 13 κομμάτια με ένα “δρομάτο” εικαστικό, σχεδιασμένο 100% στο χέρι.

Χωρίς Ημερομηνία Λήξης.

Ο Λόγος Απειλή ανήκει στους βετεράνους της σκηνής, με το δικό του ξεχωριστό flow, που σε συνεργασία με τον Phaser δημιούργησαν ένα άλμπουμ με διαχρονικό χαρακτήρα και όχι ακόμα μια εφήμερη επιτυχία όπως μας έχουν συνηθίσει. Είναι από τους δίσκους που σε κάνουν να εκτιμάς πραγματικά την ραπ σκηνή το 2020, διότι ο «χαρακτήρας» του Hip Hop έχει διαμορφωθεί αρκετά από τότε που ο Σπο έχωνε με Απέχεις και Ladose. Κι όμως τόσα χρόνια μετά, τα skills, το flow, το style, οι ατάκες, είναι μία σταθερή και διαχρονική αξία σε καλλιτέχνες όπως ο Λόγος Απειλή.

Νοσταλγία.

Ακούγοντας τον δίσκο ξανά και ξανά, κάποια σημεία με τράβηξαν και μου έφεραν στο μυαλό αναμνήσεις από Project του παρελθόντος με ατάκες όπως “Είμαι από το 1%, το βλέπεις στην νοοτροπία”. Πίσω, τον Απρίλη του 2015 κυκλοφόρησε το ΕP με τίτλο 1%, ένα ΕP με 7 κομμάτια των 2 πολυβόλων της σκηνής Anser και Λόγος Απειλή.

Βάζω στόχο και πυροβολώ.

Στο κομμάτι Πυρομαχικά, όπου ο Phaser έκανε τα μαγικά του, και έδωσε στον Σπο ένα μουσικό χαλί για να “ξεσπάσει” πάνω του, και να μας δώσει ένα από τα πιο skillflow κομμάτια του 2020. Ο τίτλος, με πήγε σε παλαιότερα κομμάτια του Σπο, όπως το “Στα πόστα” από το “Άλλα λόγια να μισιόμαστε”. Κυρίως λόγο του επιθετικού χαρακτήρα του κομματιού καθώς και του Fast Roll.

Γάμησε το Autotune, βάζω ακόμα Phaser.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, την μουσική παραγωγή ανέλαβε ένας από τους πιο καταξιωμένους παραγωγούς της χώρας ο Phaser. Όπου τον βλέπουμε να είναι σε skilling spree το 2020, καθώς μετά την “Κάθαρση” με τον Phyrosun που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν και πιο συγκεκεριμένα τον Φεβρούαριο, μας έδωσε ακόμα ένα άλμπουμ 3 μήνες μετά. Μένει να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζει ο συγκεκριμένος παραγωγός, καθώς απ’ ότι φαίνεται το 2020 είναι η καλύτερη χρονιά του hip hop μετά από πολλά χρόνια.

Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο δίσκος ΔΕΝ περιέχει καμία συμμετοχή από άλλους καλλιτέχνες του χώρου, εκτός από τα λίγα vocals της Ελένης Στεφανάτου στο κομμάτι “Κασκόλ

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στην γενικότερη εικόνα του δίσκου που σου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, αναφορικά με τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί από τις τελευταίες δουλειές και των δύο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΕΙΛΗ ”ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ” ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ PHASER

Διαβάστε επίσης PHYRO X PHASER (ΚΑΘΑΡΣΗ REVIEW)

Ακούστε τον δίσκο στην λίστα μας στο Spotify, που ανανεώνεται συνεχώς.

About The Author

Thodoris_M.

"Wake up, put on some gangsta rap, and seize the mfkn day" Lookin Mad Since 96.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.