Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε επίσημα η νέα δισκογραφική δουλειά του A$AP Rocky, At.Long.Last.A$AP, η οποία και περιλαμβάνει feats με Mos Def, Kanye West, Schoolboy Q, Lil Wayne και άλλα αξιοσημείωτα ονόματα του χώρου.

Ωστόσο μέσα στο δίσκο υπάρχουν 5 tracks με τη συμμετοχή του Joe Fox. Ποιος είναι ο εν λόγω κύριος όμως και πώς βρέθηκε να συμμετέχει στο νέο album  του Rocky? Η συμμετοχή του Joe Fox στο A.L.L.A οφείλεται στην τυχαία συνάντηση που είχε ο Rocky μαζί του στη γειτονιά Soho του Λονδίνου, μιας και μιλάμε για έναν πρώην άστεγο καλλιτέχνη του δρόμου! Ο ίδιος ο Fox δήλωσε ότι πουλούσε στο δρόμο mixtapes του για να μπορέσει να επιβιώσει . Πέτυχε το Rocky, καθώς και τον παραγωγό πολλών από τα κομμάτια του Hector Delgado, στην οδό Wardour και δεν τους αναγνώρισε μιας και ο Joe δεν ακούει νέα μουσική. 

Μόλις ρώτησε τον Rocky αν ήθελε να αγοράσει ένα CD, ο rapper του ζήτησε να του παίξει ένα τραγούδι. Ο Fox έπαιξε στο Rocky ένα ολόκληρο κομμάτι του και εκεί που περίμενε να αγοράσει το CD του, εν τέλει,μπήκε στο αμάξι του, όπου γνωρίστηκαν, και τον ακολούθησε πρώτα σε μία καφετέρια και μετά στο studio! Ο Joe, προτού ωστόσο συνεργαστεί με τον Rocky, πέρασε μία εβδομάδα ακούγοντας κομμάτια του. Όταν έκρινε πως του άρεσε αυτό που άκουγε, δεν το πολυσκέφτηκε.

Πλέον ο Fox, δεν δηλώνει άστεγος, προς το παρόν μιας και ζει μαζί με τον Rocky.

About The Author

konstadinos_ue

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.