Εδώ είμαστε ξανά για να συνεχίσουμε το αφιέρωμά μας με τις ελληνικές σκηνοθεσίες. Αν δεν έχεις δει το part 1, κάνε κλικ εδώ

George Mpenioudakis 

O George Mpenioudakis ασχολείται με τη σκηνοθεσία video clips αρκετό καιρό. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ραπ σκηνή. Οι εικόνες του είναι πάντα δραστικές και γεμάτες κίνηση. Το αλληγορικό video clip “Δε με θέλουν” έθεσε τον πήχη για μελλοντικές του δουλειές ακόμη ψηλότερα.

Crystal View Entertainment 

Η Crystal View ιδρύθηκε το 2014 και είναι η Νο.1 σε film παραγωγές. Συνεργάζεται με πολλές εταιρίες για διαφημιστικά. Οι Angel Saft και Mosquito είναι τα βασικά μέλη της που ασχολούνται με την σκηνοθεσία ραπ κομματιών. 

Bodega Visuals

Ο Αλέξανδρος Κοστελίδης είναι ο κύριος εκπρόσωπος της Bodega Visuals. Διακρίνεται για τη φωτογραφία με ψυχρά χρώματα. Την περασμένη χρονιά σκηνοθέτησε μερικά από τα αγαπημένα μας video clips.

Infinity Visuals

Η Infinity Visuals εκπροσωπείται από τον Λιάκο Γεωργολόπουλο, ο οποίος σκηνοθέτησε φέτος τραγούδια που μας άγγιξαν πολύ συναισθηματικά. Για αυτόν τον λόγο, επιβάλλεται να είναι στη λίστα μας.

Με τόσες κυκλοφορίες που έχουμε τον τελευταίο καιρό, δεν αποκλείεται να έχουμε και part 3!  Μείνετε συντονισμένοι στο unitedelements.gr για όλα τα τελευταία νέα της rap σκηνής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

O ΕΛΛΗΝΑΣ DRUMMER ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΠ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

EL JAZZY CHAVO ΚΑΙ ΘΗΤΑ ΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ CLIP ‘ΛΟΥΠA’

MENTE FUERTE, SASKE, HAWK, HATEMOST – SPORTEX

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.