Έπειτα από 7 χρόνια,οι ΕΠΛΚΤ έκλεισαν το πρώτο κεφάλαιο με το πρόσφατο άλμπουμ τους ‘ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ’. Το κεφάλαιο αυτό ξεκίνησε το 2012 με το άλμπουμ ‘ΑΝΤΊΔΟΤΟ’. Μετά το ‘ΑΝΤΊΔΟΤΟ’, ήρθε η ‘ΕΠΊΔΡΑΣΗ’ και στην συνέχεια ακολούθησαν οι ‘ΠΆΡΕ-ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ’. Το ‘ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ’ θα ήταν κάτι διαφορετικό(μουσικά) όπως είχαν πει όμως το vibe είναι ίδιο, με 66 Prestige. Επέστρεψαν μιλώντας την γαλατσιώτικη αργκό, σημειώνοντας το σημείο Χ στον χάρτη στην περιοχή 66. Γράφοντας για εκείνη την μέρα φάντασμα,με βροχή,που τα είδες όλα θολά και τραγούδησες την μπαλάντα του ζητιάνου.Για τον παρολίγον αυτόχειρα που κάτω από τον βράχο, έκανε free fall στον δρόμο,μια μέρα μετά.

Οι ΕΠΛΚΤ επέστρεψαν με το αυθεντικό,μπροστά από την εποχή. Λέγοντας μας άλλη μία ιστορία,από καρδιάς, μία ιστορία για τις μέρες του Dr. Yen Lo, για εκείνο το summer love, κάποτε στο Μεξικό, που ο έρωτας ήταν σαν πόλεμος,στα τέλη του Αυγούστου.Μας αφηγήθηκαν άλλη μία ιστορία για τα παιδιά που ζήσαν στιγμές.Για τα παιδιά που κοιτάζουν τον ουρανό και ονειρεύονται, για τα παιδιά που δεν γνώρισαν αγάπη,και ο πόνος ήταν δίπλα τους σε κάθε μονοπάτι.

Κάπως έτσι,χρόνια μετά,ο τροχός γύρισε και μας άνοιξε τα μάτια,και μας έφερε εδώ.Εδώ,πάλι εδώ,λόγω κατάστασης τρόμου.Ο Tony raw και o El Mago υπό τους ήχους του Jones,έσκασαν πιο σκοτεινοί από ποτέ για να μας μεταδώσουν τις παρενέργειες made in Colombia.

Το ‘ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ’ ήρθε για να κλείσει το 4ο και τελευταίο μέρος του κεφαλαίου που άνοιξαν οι ΕΠΛΚΤ το 2012. Το 2011 κυκλοφόρησαν την πρώτη επίσημη δουλειά τους σε συνεργασία με τους Βήτα Πεις,το Συνάντηση 14:15. Την ίδια χρονιά,στην εκπνοή του έτους είχαν κυκλοφορήσει το single κομμάτι ‘Ο ΜΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ’, που ήταν και το πιλοτικό κομμάτι τους, διότι,την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά,με τίτλο ΑΝΤΊΔΟΤΟ(2012), που έκαναν ξεκάθαρο τον ήχο και το vibe τους. Έπειτα η 2η πράξη,το ‘ΕΠΊΔΡΑΣΗ’ έναν χρόνο μετά.Στην συνέχεια ακολούθησαν αρκετά single κομμάτια όπως ‘ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΜΟΥ’, το ‘ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ’, το ‘ΑΤΛΑΣ‘, ‘ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ’, ‘ΑΚ’. Ακολούθησε το ‘ΠΆΡΕ’ το 2017,το 3ο μέρος του κεφαλαίου με κομμάτια όπως το ‘ΙΒΑΝ’και το ‘NOCTUM’, ίδιο σκοτεινό vibe με αρκετές ιστορίες όπως μας έχουν συνηθίσει. Φτάνουμε,λοιπόν φέτος ,8-2-2019 που επέστρεψαν πιο σκοτεινοί από ποτέ,και όλα είναι σαν να αρχίσανε χθες,με το άλμπουμ ‘ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ’, επέστρεψαν για τους οπαδούς τους. Δεν έχουν fans, έχουν πιστούς,που τραγουδάνε την Μαύρη προσευχή,κάτω από την βροχή.

Galatsi Location Athens City is back.

Stay 66

-66-

23

ΑΝΤΙΔΟΤΟ-ΕΠΙΔΡΑΣΗ-ΠΑΡΕ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το ταξίδι συνεχίζεται!Τι έχει μετά;Δεν ξέρω,δεν έχει σημασία!Κάθε προορισμός,και μία καινούρια εκκίνηση!Αρκεί να ταξιδεύουμε!Σωστά;

ΥΓ: Η Αθήνα περιμένει ετοιμοπόλεμη…

Ακούστε το τελευταίο άλμπουμ από τους Επίλεκτους, το ‘Ενέργειες’ πατώντας εδώ!

Subscribe to EPLKT’s YouTube Channel: https://www.youtube.com/eplkt
Follow EPLKT on Instagram: https://www.instagram.com/eplkt66/?hl=el
Follow EPLKT on Spotify: https://open.spotify.com/artist/56R6m…
Like EPLKT on Facebook: https://www.facebook.com/eplkt66offic…

Για όλα τα νέα του ελληνικού και ξένου hiphop επισκεφτείτε το www.unitedelements.gr!

Leave a Reply

Your email address will not be published.