O Dj Cron μας στέλνει τον τρίτο του κατα σειρά δίσκο, με τίτλο scratchstep. Ο δίσκος έχει 9 κομμάτια hiphop και 5 dubstep, σε παραγωγές και scratch του Dj CroN. Ο δίσκος έχει 12 συμμετοχές. Οι οποίες είναι: Smuggler, CB,Attack-es raps & Daddy Nek, Αντίθεση, Reice, Expe & Dj D-mice, Έκδηλος, Βαγδάτης & Τζής και ο Dj Waif.
Καλή ακρόαση!


About The Author


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.