Και με αυτό το άρθρο κλείνουμε και επίσημα την τριλογία του 50cent. Κλείνει και αυτή η τριλογία Class of Classics. Είδαμε τον δίσκο, είδαμε την ταινία και ήρθε η ώρα να δούμε και το βιβλίο.

Οπως προανέφερα, σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το βιβλίο του 50cent Το “From Pieces to Weight: Once Upon a Time in Southside Queens” είναι μια αυτοβιογραφία γραμμένη από τον Curtis Jackson, κατά κόσμον 50 Cent. Σε αυτό το βιβλίο, ο 50 Cent οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι στη ζωή του μεγαλώνοντας στις επικίνδυνες γειτονιες τoυ Κουίνς.

Ένα από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά του βιβλίου, όπως και του καλλιτέχνη, είναι η ειλικρίνεια με την οποία ο 50 Cent αφηγείται την ιστορία του. Δεν διστάζει να συζητήσει λεπτά ζητήματα που αφορούν την ανατροφής του, συμπεριλαμβανομένης της φτώχειας, της βίας και της χρήσης ναρκωτικών. Μιλάει επίσης με ειλικρίνεια για τη δική του συμμετοχή στο εμπόριο ναρκωτικών και για τις επιλογές που τον οδήγησαν στην φυλάκισή.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, η αυθεντικότητα, η αποφασιστικότητα, το πείσμα, το όραμα και η πίστη του 50 Cent είναι εμφανείς σε όλο το βιβλίο. Αφηγείται το ταξίδι του από έμπορος ναρκωτικών μέχρι τον επιτυχημένο ράπερ και τις στρατηγικές που χρησιμοποίησε για να ξεπεράσει τα εμπόδια στο δρόμο του. Μοιράζεται επίσης πολύτιμες γνώσεις για τη μουσική βιομηχανία και τη διαδικασία δημιουργίας και μάρκετινγκ ενός επιτυχημένου άλμπουμ.

Ο τρόπος γραφής του βιβλίου είναι προσβάσιμος και ευανάγνωστος. Είσαι σε θέση να ακούσεις την φωνή του 50 Cent, κάνοντας τον αναγνώστη να νιώθει σαν να τον ακούει να λέει την ιστορία του από κοντά. Το βιβλίο είναι επίσης γεμάτο με φωτογραφίες και εικονογραφήσεις που προσθέτουν βάθος και πλαίσιο στην αφήγηση.

Συνολικά, το “From Pieces to Weight” είναι ένα εμπνευσμένο και στοχαστικό απομνημονεύματα που προσφέρει μια μοναδική ματιά στη ζωή ενός ανθρώπου που έχει ξεπεράσει απίστευτες πιθανότητες για να πετύχει. Είναι απαραίτητο να διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται για τη μουσική βιομηχανία, την κουλτούρα του hip-hop ή την ανθρώπινη εμπειρία γενικότερα. 

About The Author

Thodoris_M.

"Wake up, put on some gangsta rap, and seize the mfkn day" Lookin Mad Since 96.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.