Καθίσαμε και τα είπαμε με τον Κωνσταντίνο, τον γνωστό σε όλους μας Brandon Heat λίγο μετά την κυκλοφορία της νέας του ταινίας με τίτλο ‘ΜΠΑΜ ὁ θεός τῆς πόλης’ και η αλήθεια είναι πως είχαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να μάθουμε!

1) Σε γνωρίζουμε τόσα χρόνια από τα ρούχα που κυκλοφορείς. Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτή τη φάση και να γυρίσεις μια ταινία μικρού μήκους; 

Κατά καιρούς έχω ασχοληθεί με διάφορα θέματα που αφορούν την τέχνη καθώς αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Τότε ήταν limited ρούχα τώρα είναι μια ταινία μικρού μήκους! Η αλήθεια είναι πως πραγματοποιώ ένα ένα αυτά που ήθελα να κάνω για εμένα πρώτα και μετά για τους λίγους που εκτιμάνε αυτά που κάνω. Με το crew σας (UE) υπάρχουν επαφές αρκετά χρόνια πίσω από τότε που ασχολιόμουν ενεργά με τη μουσική μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε βήμα από τότε έως σήμερα. Είστε όλοι σας καλά άτομα προσγειωμένα και με σεβασμό σε αυτό που κάνετε, κάτι που δυστυχώς λείπει από τη φάση. Όλοι την έχουνε δει κάπως και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Λίγοι είναι αυτοί που προσφέρουν κάτι αξιόλογο και αυτοί είναι σιωπηλοί η την έχουν κάνει και δεν ασχολούνται πλέον…

2) Η ταινία ονομάζεται Μπαμ ο Θεός της Πόλης .. Από που εμπνεύστηκες τον τίτλο; Υπάρχει κάποιο νόημα από πίσω;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μπάμ είναι το nickname που έχουν δώσει οι φίλοι και εχθροί στον Κώστα Μάρκου (τον πρωταγωνιστή) επειδή κάνει τις μπίζνες του πολύ γρήγορα. Ο θεός της πόλης είναι ένας συμβολισμός για τα λεφτά και όχι ο πρωταγωνιστής όπως νόμιζαν όλοι. Όπως θα δούμε στην ταινία γι’ αυτά γίνονται όλα.

3) Είδαμε πως η ταινία σου αποτελείται από ρεαλιστικά στοιχεία , με σκηνές κακά τα ψέματα βγαλμένες από τη ζωή .Υπήρξε κάποιο γεγονός από αυτά που βλέπεις γύρω σου που σε ενέπνευσε στο να κάνεις αυτού του περιεχομένου ταινία;
Θα δείς μέσα σε 20 λεπτά την σκληρή έως κυνική αλήθεια. Κυρίως διάφορες ιστορίες δρόμου που ενώνονται ώστε να δούμε το αποτέλεσμα. Αυτό ήταν που ήθελα να δώσω άλλωστε. Να πάω τον κόσμο στην αθέατη πλευρά της πόλης και να του δώσω μια ρεαλιστική εικόνα χωρίς πολλές υπερβολές. Καλώς η κακώς έχω διάφορα βιώματα από το αστικό τοπίο. Όσοι έχουνε ανάλογα βιώματα θα βρούνε τον εαυτό τους κάπου μέσα στην ταινία.

4) Σαν Κωνσταντίνος, τι θέλεις να περάσεις μέσα από τη ταινία σου; Θες να προβληματισεις, να κάνεις να σκεφτούν θα λέγαμε καλύτερα τους γύρω σου;
Θέλω να προβληματίσω τον θεατή ανεξάρτητα από την ηλικία του. Γι’ αυτό έκανα και την ταινία άλλωστε. Αυτή η ιστορία συμβαίνει καθημερινά επί χρόνια στην πόλη μας μπροστά μας και όλοι κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι ένα κοινωνικό δράμα που μέσα στην τεράστια οικονομική κρίση που μας μαστίζει σαν χώρα είναι κάτι το φυσιολογικό να συμβεί. Κάποιος που δεν έχει δουλειά και δεν ξέρει πως να ζήσει θα στραφεί στην παρανομία. Και εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα.

16602663_1741237292857021_153433174616274172_n


5) Βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση για τη δουλειά σου και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά επαγγελματικό. Φανταζόμαστε πέρασαν πραγματικά πολλές ώρες δουλειάς που δεν φαίνονται. Μίλησέ μας για αυτές.
Πέρασαν δυο χρόνια ασταμάτητης δουλειάς άλλα όντως φτάσαμε στο μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για μια εντελώς ανεξάρτητη no-budget παραγωγή με τα λιγοστά μέσα που διαθέταμε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος αντιμετώπισε θετικά την προσπάθεια αυτή και ένοιωσε αυτό που κάναμε καθώς βάλαμε μέσα πολύ μεράκι και αγάπη. Χωρίς διαφημίσεις και prιλίκι φτάσαμε τα 7.000+ views σε 7 ημέρες μόνο από τα shares του κόσμου μας στο Fakebook. Είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος όχι για τα views άλλα για την αγάπη που πήρε ο Μπάμ που με τόσο κόπο φτιάξαμε.

6) Υπήρξαν άτομα που σε βοήθησαν συγκεκριμένα με την ταινία και θες να αναφερθείς;
Η ταινία μας ήταν αποτέλεσμα συνολικό! Ξέρεις είναι πολύ δύσκολο να στηρίξεις και να πιστέψεις σε κάποιον ο οποίος δεν έχει εμπειρία επί του θέματος και είναι η πρώτη του προσπάθεια. Εγώ δεν δηλώνω ούτε παραγωγός ούτε ηθοποιός ούτε σεναριογράφος. Είμαι απλά ένας άνθρωπος που στηρίζετε στην δική του κουλτούρα και αισθητική και απλά προχωράει καλλιτεχνικά. Τα υπόλοιπα τα κρίνει ο κόσμος. Θέλω να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη του Μπάμ Fernand Roblot και τον μοντέρ-πολυεργαλείο Λευτέρη Παπούλια (Maingraph) οι οποίοι βγάλανε ατελείωτες εργατοώρες χωρίς κανένα πρακτικό όφελος ώστε να δείτε την τελική μορφή της ταινίας! Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα ‘ιερά τέρατα΄’ των 90s Ιωάννη Κοντοπίδη και Σπύρο Ιωάννου που μας κάνανε την τιμή να είναι δίπλα μας. Από την Hip-Hop μεριά θέλω να ευχαριστήσω Θανάσιμο και Ρήγα από Secret Room Studio για το καθαρά ‘δρομίσιο’ soundtrack και τον J-Nut$ από BCC ο οποίος επίσης μας παραχώρησε και το χώρο του για τα γυρίσματα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλους όσους έπαιξαν η με στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο για να γεννηθεί ο Μπάμ. Να είστε καλά όλοι και όλες…
20292667_1827274250919991_4318981682495773010_n

 

7) Ξέρουμε είναι νωρίς αλλά θα υπάρξει και συνέχεια με άλλες ταινίες;
Kαι κάτι ακόμη, το υποκριτικό σου ταλέντο από που το πήρες; (χαχα)

 Υπάρχουν ήδη διάφορες σκέψεις και προτάσεις! Να αποκαλύψω ότι η συνέχεια υπάρχει σεναριακά καθώς ο Μπάμ δεν πεθαίνει τόσο εύκολα άλλα το αν θα τη δείτε θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο από εμένα. Υποκριτικό ταλέντο δεν υπάρχει ιδιαίτερα άπλα θεωρώ πως ταιριάζω σαν χαρακτήρας με τον πρωταγωνιστή. Έχουμε πολλά κοινά σημεία καθώς είναι δικό μου δημιούργημα κάτι σαν Alter Ego (γέλια).


8
) Μίλησέ μας και λίγο για τα ρούχα σου όπως είπαμε και στην αρχή.Ετοιμάζεις νέα σχέδια;

 Πάντα κάτι ετοιμάζω. Το θέμα είναι πως οι 24 ώρες της μέρας δε μου φτάνουν για να τα κάνω όλα πράξη καθώς δουλεύω και στην πρωινή μου δουλειά μέχρι το απόγευμα!

9) Θες να μας πεις κάτι για το τέλος;
 Να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε με σεβασμό και αξιοπρέπεια!Peace.

Ευχαριστούμε με τη σειρά μας, πολύ τον Brandon Heat για το interview που μας έδωσε. Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε αυτό που συζητούσαμε πιο πάνω, την ταινία μικρού μήκους ΜΠΑΜ ὁ θεός τῆς πόλης’. Enjoy!

*Ακολουθήστε τον Brandon Heat στο instagram για να μαθαίνετε τα νέα του!

https://www.instagram.com/brandonheato/

Leave a Reply

Your email address will not be published.