Ο A$AP Rocky είχε ένα πολύ δύσκολο μήνα, και τα πράγματα δεν φαίνεται να γίνονται καλύτερα σύντομα. Συνελήφθη στην Σουηδία για επίθεση που αρχικά χαρακτηρίστηκε κακουργηματικού τύπου, αλλά στη συνέχεια υποβαθμίστηκε σε απλή. Οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς. Το ΤΜΖ δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει καθαρά τον Rocky και τρία άτομα να παλεύουν με δύο, αλλά στη συνέχεια ο Rocky έδωσε βίντεο που έδειχνε αυτόν και το crew του να προσπαθούν πολλές φορές να μετριάσουν την ένταση και να ζητούν από τους δύο άντρες να σταματήσουν να τους ακολουθούν. Οι σουηδικές αρχές απέρριψαν το αίτημα για εγγύηση και σύμφωνα με τον A$AP Ferg κρατείται σε απομόνωση χωρίς δικαίωμα για τηλεφωνήματα.

Φαίνεται σαν να είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε πίσω, και να δούμε το αντίκτυπο που έχει αφήσει ο A$AP Rocky την τελευταία δεκαετία στον χώρο του hip hop. Εμφανίστηκε στη σκηνή με τα singles “Peso” και “Purple Swag”, και εξαργύρωσε το τρελό διαδικτυακό buzz με ένα συμβόλαιο τριών εκατομμυρίων από την Interscope, κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape και ξεκίνησε να γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ραπ. Ο A$AP Rocky γέννημα θρέμμα του Harlem, μέσα από άπειρες μελωδίες και επιρροές, έφτιαξε τον δικό του ήχο και συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του σε οτιδήποτε κάνει είτε είναι μουσική, μόδα ή ηθοποιία.

Εδώ λοιπόν σας δίνουμε μία λίστα με 15 κομμάτια του που πιστεύουμε ότι είναι τα σημαντικότερα του την τελευταία δεκαετία.

20. Praise the Lord (Da Shine)

19. Long.Live.A$AP 

Το βασικό single και το ομώνυμο του πρώτου άλμπουμ του A$AP Rocky, το οποίο μας βάζει στο κλίμα για το τι πρόκειται να ακούσουμε.

17.M$

Στο κομμάτι αυτό του At.Long.Last.A$AP με συμμετοχή του Lil Wayne, βρίσκουμε τον Rocky να έχει αυτοπεποίθηση (“I’d like to thank myself because I made myself the man”), να περηφανεύεται για τα χρήματα του (“It’s like lately all I seem to think about is M’s”) καθώς και για τις γυναίκες (“I wanna see you take it all off/and she just wanna make it harder”). Επίσης είναι το κομμάτι που ακούμε τον Lil Wayne να ραπάρει όπως παλιότερα, μία στιγμή που κανείς δεν πίστευε πως μπορεί να επανέλθει στα παλιά του standars.

16.Fuckin’ Problems 

Theo Wargo/Getty Images

Το “Fuckin Problems” ήταν το μεγάλο hit του Long.Live.A$AP και πως θα μπορούσε να μην ήταν, όταν έχει συμμετοχή των Drake, 2 Chainz και Kendrick Lamar!

1 2 3 4

About The Author

dollabill

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.