Ένα πολύ καλό project που μας έκανε εντύπωση είναι το “Benzy and Friends” του Lil Benzy. Στο δίσκο συμμετέχουν και οι Mir Fontane, Ant Beale, TDot illDude, Lil MopTop και πολλοί άλλοι. Ψάξαμε και μάθαμε μερικά infos για το “Benzy and Friends” και τον ίδιο τον Lil Benzy.

Ο Lil Benzy έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη αλλά έχει μεγαλώσει στο Camden County, New Jersey. Επηρεασμένος από Drake και Kanye West, έχει δημιουργήσει μια απαράμιλλη προσέγγιση του δικό του είδους μουσικής.Με πάθος για την house μουσική και την μουσική παραγωγή από νεαρή ηλικία οι καυτοί στίχοι του Benzy και οι πλούσιες μελωδίες μας δείχνουν ένα πολύ ευαίσθητο καλλιτέχνη του οποίου τα vocals προκαλούν μια βαθιά αντίδραση.

Ο Lil Benzy είναι συνιδρυτής της Aktive Records μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του και επιχειρηματία Gio Kay. Η Aktive Recods αποτελείται από rappers, τραγουδιστές, παραγωγούς, ηχολήπτες, DJs, φωτογράφους, σκηνοθέτες, managers και βρίσκεται σε δυο τοποθεσίες. Στο New Jersey των Η.Π.Α. ως Aktive Records East και στη Θεσσαλονίκη ως Aktive Records West.

Ακούστε παρακάτω το “Benzy and Friends” και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το unitedelements.gr για όλα τα τελευταία νέα της rap σκηνής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

“Benzy + Friends”

Διαβάστε επίσης:

Ακούστε το ”απ’ το hood” του Kaif

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ ‘ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ’

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ‘CHELSEA’ ΑΠΟ ΤΟΝ YABOICHRIS

Leave a Reply

Your email address will not be published.