***ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ***

[UPDATE] – Δελτίο τύπου αναβολής της φετινής διοργάνωσης του Beach Street Festival

Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι αναβάλλεται οριστικά η φετινή διοργάνωση του Beach Street Festival στην Λέσβο.

Δυστυχώς η υποστήριξη από τους τοπικούς αρμόδιους φορείς δεν ήταν επαρκής με αποτέλεσμα την οριστική αναβολή της.

Περισσότερα εδώ .

 

 

To Beach Street Festival (BSF), το καλοκαιρινό φεστιβάλ-θεσμός, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά και διεξάγεται ξανά στην πρωτεύουσα της Λέσβου, την Μυτιλήνη, 09-12 Ιουλίου.

Εδώ και μήνες ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία με ένα πολύ δυναμικό Lineup, συμμετοχές από το εξωτερικό, Live-bands, μείξη ήχων Ανατολής και Δύσης, δωρεάν camping, καινούριες δράσεις και graffiti τοιχογραφίες σε όλη την πόλη! Το Concept και το line up της φετινής διοργάνωσης  έχει τίτλο  “From East to West” ο οποίος προκύπτει από την γεωγραφική τοποθεσία της Λέσβου. Επιδιώκουμε να συνδέσουμε την Urban κουλτούρα του Beach Street Festival με  Ήχους της Ανατολής  σε όλο το φάσμα τους από τα μικρασιάτικα, το ρεμπετικο, τους αμανέδες τον πειραματισμό, την Pop  μέχρι και  την  Underground εκδοχή τους. 100 καλλιτέχνες από  Ελλάδα, Τουρκία και Ευρώπη συναντιούνται  στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης  για να δώσουν στο φεστιβάλ μια ξεχωριστή ταυτότητα, παρουσιάζοντας το  έργο τους στο  κοινό.

H ΜΟΥΣΙΚΗ

Τοποθεσία
Το Βeach Street Festival 2015 θα έχει 3 Μουσικά Stages τα οποία θα βρίσκονται όλα δίπλα στο Camping και την Πλατεία του φεστιβάλ. Οι βασικές τοποθεσίες είναι οι εξής:

 • Tο Live Stage στο Iστορικό Κάστρο της Μυτιλήνης
 • Το HipHop-Bass Stage δίπλα στην θάλασσα
 • Το Square Stage στην Πλατεία του φεστιβάλ

Line Up
Το Lineup του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στα μέσα Μαίου, ενώ το closing του Beach Street θα γίνει στην Πλατεία με ένα Mega Jam από το Lineup, με άφθονο ούζο και δωρεάν είσοδο για όλους.

Μουσικά σεμινάρια
Το Beach Street Festival, στα πλαίσια επέκτασης και εμπλουτισμού των δράσεων του εισάγει για πρώτη φορά στο πρόγραμμα μουσικά σεμινάρια σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Μυτιλήνης. Τα σεμινάρια χωρίζονται στα εξής 2 μέρη:

 1. Σεμινάριο Μουσικής δημιουργίας ,παραγωγής και προώθησης με θρυλικούς DJ-Παραγωγούς της εγχώριας σκηνής και καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 2. Σεμινάριο DJ – Scratch το οποίο θα επικεντρωθεί σε τεχνικά θέματα της τέχνης του Djing και Scratching από βραβευμένους DJ σε τοπικό κ παγκόσμιο επίπεδο.

Beach Street Events
Mετά τα 20 επιτυχημένα Pre και After parties της προηγούμενης διοργάνωσης, το Beach Street συνεχίζει με πάνω από25 events σε Ευρώπη, Τουρκία και όλη την ελληνική περιφέρεια. Φέτος εκτός από DJ events θα γίνουν Live συναυλίες καθώς και Graffiti meetings σε διάφορες τοποθεσίες. Το BSF στα πλαίσια αυτών των δράσεων κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να διοργανώσει κάποια επιπλέον δράση σε συνεργασία με το BSF.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω email: preparties@beachstreetfestival.gr

TO GRAFFITI

Το Graffiti φέτος είναι υπό την επιμέλεια του Alex Martinez, ενός από τους πιο σεβαστούς writer της Graffiti σκηνής με συμμετοχές και συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Oι τοιχογραφίες θα γίνουν στην Πόλη της Μυτιλήνης σε συγκεκριμένες τοποθεσίες με θεματολογία από το concept “From East to West”, καθώς και με κλασσικά Graffiti styles (open theme) από τους συμμετέχοντες. Το graffiti χωρίζεται σε 4 τομείς:
1. Murals (Τοιχογραφίες) σε κομβικά σημεία της πόλης
2. Writers Meeting Point στην πλατεία του Φεστιβάλ πάνω σε διάφορες επιφάνειες από Φορτηγά, Λεωφορεία μέχρι ξύλινα πάνελ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την διακόσμηση χώρων της επόμενης διοργάνωσης.
3.* BSF Wall Of Fame* σε έναν τεράστιο τοίχο 200 μέτρα μήκος και 5 μέτρα ύψος με θέα την Τουρκία και όλη την Ανατολή.
4. Graffiti Workshops σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Για αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ: graffiti@beachstreetfestival.gr

Η ΠΛΑΤΕΙΑ

Η BSF Πλατεία δίπλα στο Camping του Φεστιβάλ, από chill-out spot μετατρέπεται φέτος σε κεντρικό και δυναμικό σημείο του φεστιβαλ με 1 μουσικό stage, Cocktail bar, Mπυραρία-Cafe, HotDogs, Burgers, Σπιτικό-Παραδοσιακό Φαγητό, BSF Merchandise-Shop και άλλα περίπτερα όπως Tattoo-Piercing και πολλές ακόμη δράσεις.

Για ιδέες και προτάσεις συνεργασίας στον χώρο της Πλατείας, επικοινωνήστε παρακάτω:cdiamant@umbrellaculture.gr

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Η πώληση των 3ήμερων εισιτηρίων BSF θα πωλείται online μέσω της Viva.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα που συνεργάζονται με την Viva.gr και το φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Η πώληση θα ξεκινήσει Αρχές Μαίου και χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι!

About The Author

Graffiti Writer

Related Posts

No Responses

  • teo_ue
   teo_ue

   Ναί φίλε δυστυχώς οι τοπικοί φορείς διαφωνούσαν με αποτέλεσμα την οριστική αναβολή.

   Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.