Με το σημερινό άρθρο γιορτάζουμε την αποφυλάκιση του A$AP ROCKY και το upcoming album της Lana Del Rey. Πώς συνδέονται αυτά τα γεγονότα; Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές που θα μας μείνουν αξέχαστες. Μπορεί να εκπροσωπούν διαφορετικά είδη ήχου, το hip hop και την indie rock αντίστοιχα, αλλά λόγω του παρόμοιου lifestyle τους δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως μεταξύ τους υπάρχει χημεία.
Το 2012 μάλιστα, υπήρξαν έντονες φήμες ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Ο A$AP παραδέχτηκε ότι έτρεφε ερωτικό ενδιαφέρον για τη Lana. Όταν την γνώρισε καλύτερα, την εκτίμησε πολύ ως καλλιτέχνιδα και λόγω του σεβασμού προς το έργο της δεν μπορεί να την δει αλλιώς! 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 2012 συνεργάστηκαν για το video clip της Lana του National Anthem. Ο A$AP είχε το ρόλο του John Kennedy και η Lana υποδύθηκε την Jackie. Λόγω της κουλτούρας και των δύο περί του Αμερικάνικου Ονείρου, η συνεργασία ήταν πολύ πετυχημένη. Την ίδια περίοδο, γράψανε και το Ridin’ (εναλλακτικός τίτλος: My Bitch). Το τραγούδι ήταν σε παραγωγή των The Kickdrums. Το τραγούδι ήταν στην αρχική tracklist του mixtape τους Follow the Leaders, αλλά αφαιρέθηκε γιατί το διεκδίκησε και ο A$AP για το album LONG.LIVE.A$AP. Δεν πρόλαβε να συμπεριληφθεί όμως, καθώς το κομμάτι ”leakαρε” στο YouTube. Ο A$AP κατηγόρησε τους παραγωγούς για αυτό, αλλά οι ίδιοι το αρνήθηκαν.Η φιλική αγάπη που έχει ο ένας στον άλλον συνέχισε να εκδηλώνεται συχνά στα social media. Είχαν αρκετές κοινές και εκκεντρικές εμφανίσεις σε events, όπως αυτό το οίκου Gucci.

Οι δύο επόμενες μουσικές συνεργασίες τους, που μας είναι γνωστές, ήταν για το album της Lana Del Rey με όνομα Lust For Life το 2017. Η Lana έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως για το album είχαν γράψει μαζί τέσσερα τραγούδια, αλλά εν τέλει δημοσιεύτηκαν τα δύο. Το πρώτο ονομάζεται Groupie Love και περιγράφει μια ρομαντική σχέση ενός μουσικού με μια θαυμάστρια. Η παραγωγή είναι συνεργασία των Rick Nowels, Kieron Menzies, Hector Delgado και Dean Reid.Το δεύτερο κομμάτι είναι το Summer Bummer, στο οποίο συμμετέχει και ο Playboi Carti. Το αρχικό demo που είχε γίνει leak λεγόταν So Good και η Lana είχε διαφορετικούς στίχους. Η παραγωγή είναι μια συνεργασία των Tyler Williams, Andrew Gradwohl, Boi-1da, Jahaan Sweet και Rick Nowels. Το τραγούδι έχει μελαγχολικό και καλοκαιρινό vibe που σε ταξιδεύει στα 60’s.

Αυτές είναι λοιπόν οι συνεργασίες των δύο αγαπημένων μας καλλιτεχνών που έχουν στιγματίσει το γούστο μας και την παγκόσμια μουσική κουλτούρα. Προς το παρόν δεν έχουμε μάθει για κάποιο κοινό μελλοντικό πλάνο, γεγονός που ελπίζουμε να γίνει σύντομα!

Δείτε επίσης:

DIRTY HARRY ΚΑΙ WILD ΣΤΟ CLIP ‘ΤΑ ‘ΧΩ ΧΑΣΕΙ (REAL S**T)’

Ο GHOSTFACE KILLAH ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ (TRACKLIST)

O LIGHT ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ‘MVP FREESTYLE’

Leave a Reply

Your email address will not be published.