Μπορεί το Caliente να είναι το hit του καλοκαιριού, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιο/α μέλος/η των Above The Hood βρέθηκαν στο studio με τον Big Daddy Mente. Έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχουν ενώσει την σκηνή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που πολλοί τις θέλουν σε κόντρα. Πάμε να θυμηθούμε και να αναφέρουμε τις καλύτερες από αυτές λοιπόν.

1. Pepe Frantik x Mente Fuerte: Los Bandoleros 

Los Bandoleros= Οι ληστές. Και το τραγούδι αυτό μας έκλεψε τις εντυπώσεις. Γυρνάμε πίσω τον χρόνο, σε εποχές και vibes Black Bandana, στον δικό τους ξεχωριστό ήχο και εικόνα. O Pepe, και αυτός βέβαια, στιγμάτισε το τραγούδι με το μοναδικό του flow. Η παραγωγή είναι από τον Gosei.

2. Mente Furte ft Hawk, Smuggler: Suicide Squad

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο album του Mente, το Kingpin. Η τριάδα αυτή απογείωσε άλλο ένα δυναμικό beat του Gosei. Όσοι ήμασταν τυχεροί, έχουμε νιώσει το hype του τραγουδιού στο live των Above The Hood στο Academy τον Απρίλη.

3. Smuggler x Mente Fuerte: Έτσι είμαι εγώ

Μπορεί οι στίχοι του τραγουδιού να είναι βιωματικοί, αλλά λίγο πολύ σε αυτή την εποχή των social media όλοι ταυτιζόμαστε. Και θα συνεχίσουμε, αφού το τραγούδι φαίνεται να είναι διαχρονικό. Αν το έχεις ακούσει θα καταλαβαίνεις. Αλλιώς άκου το (ξανά και ξανά). Το beat είναι του Smuggler. Εκτός από στίχους, οφείλουμε να παραδεχτούμε το ταλέντο του και στην παραγωγή. 

Ελπίζουμε στο μέλλον και για άλλες συνεργασίες του Mente Fuerte με τους Above The Hood, και άλλα μέλη τους όπως ο Long3 και Spine.

Διαβάστε επίσης:

O A$AP FERG ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ EP ‘FLOOR SEATS’

SASKE ΚΑΙ DJ PACO ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ CLIP ‘CYAN’

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.