Έχουμε δει, αρκετές μέχρι τώρα κινηματογραφικές προσπάθειες, βασισμένες στη ζωή του Tupac. Οι περισσότερες από αυτές δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία. Ο Gobi Rahimi, σκηνοθέτης του “2 of Amerikaz Most Wanted” και του “Hit ’em Up”, μεταξύ άλλων, προσπαθεί τώρα να χρηματοδοτήσει μία ταινία που θα εστιάζει στις 7 τελευταίες μέρες του θρύλου της rap.

Στη σελίδα του στο Indiegogo (διαδικτυακό crowd-funding) ο Rahimi αναφέρει: “Λίγες μέρες πριν τον πυροβολήσουν, έγραψα ένα γράμμα, που υπέγραψε ο Tupac, με το οποίο απέλυε τον Suge Knight και το δικηγόρο του David Kenner. Έκτοτε, η κόντρα του Tupac με το Label του εκτοξεύθηκε.

Περίμενα τον Tupac στο Club 662 στο Λας Βέγκας, μετά τον αγώνα του Mike Tyson στις 7 Σεπτεμβρίου 1996. Λίγο μετά, πληροφορήθηκα από τον ράπερ Nate Dogg ότι ο Tupac και ο Suge Knight είχαν πυροβοληθεί και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Αμέσως έτρεξα στο πλευρό του Tupac. Αυτή ήταν η πρώτη, από 7, έντονες συναισθηματικά ημέρες που κάθισα φρουρός πάνω από τον Tupac, ο οποίος ήταν σε κώμα, χαροπαλεύοντας. Το “7Dayz” είναι η ιστορία της εμπειρίας μου στο νοσοκομείο μέσα από όσα συνέβησαν εκεί με πράκτορες του FBI, μη συνεργάσιμους αστυνομικούς και πολλές απειλές εναντίον της ζωής μου.”

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 300.000 $ στις επόμενες 45 μέρες. Μέχρι τώρα, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από 91 δωρεές, αγγίζει τα 7.306 $. Ανάλογα με το μέγεθος της δωρεάς, θα είστε σε θέση να λάβετε κάποια bonus, με το μεγαλύτερο από αυτά να περιλαμβάνει γεύμα με τον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Ο Rahimi, δήλωσε πρόσφατα ότι δεν είναι σκοπός του να γίνει μία ακόμη ταινία για τον Tupac. Αντιθέτως, η ταινία αυτή θα έχει μέσα τον ίδιο τον Tupac. Αφορά καθαρά το πως ο σκηνοθέτης βίωσε και επηρεάστηκε από το θάνατο του rapper, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην ταινία ακυκλοφόρητο υλικό από τη ζωή του Tupac.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο στο οποίο ο σκηνοθέτης μιλάει στην κάμερα για την προσπάθεια και τους στόχους του. Όσοι πιστοί θέλετε να δείτε στην μεγάλη οθόνη το εγχείρημα, προσέλθετε στο 7dayzthemovie.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.