Οι Λαρισαίοι Long3, Pepe Frantik και Nerom ”κατηφόρισαν” στην Αθήνα το Σάββατο 14/9 για ένα live στο Faust, ένα μαγαζί που θυμίζει παριζιάνικο αρχοντικό. Η ακουστική αυτού του χώρου, ως γνωστόν, είναι άψογη. Οι καλλιτέχνες όμως αυτοί την απογείωσαν.
Η βραδιά ξεκίνησε με τον παραγωγό Phaser στα decks, που μας ξεσήκωσε με oldschool και newschool κομμάτια. Μας αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι ετοιμάζει ένα νέο project που συμμετέχει και ο Long3. Στη συνέχεια, στη σκηνή εμφανίστηκε ο Nerom και μας τραγούδησε παλιά αλλά και νέα κομμάτια του από το album “Donut”. Στη σκηνή μάλιστα γιόρτασε και τα 25α γενέθλιά του με τούρτα-έκπληξη από το GodSquad. Αυτό που έχουμε να πούμε για τον Nerom είναι πως είτε αργεί το πτυχίο του στους Μηχανολόγους είτε όχι, έχει μέλλον στην ελληνική rap σκηνή.
Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, στη σκηνή ανέβηκε ο Long3 και ο Pepe Frantik. Ερμήνευσαν τραγούδια από το “ΟΡΑΜΑ“, συνεργασίες τους και solo δουλειές. Ακούσαμε και ένα part του ακυκλοφόρητου κομματιού “Drugs And Roses“. Αυτό που μας έμεινε από τον Long3 είναι η συγκίνηση που μας προκάλεσε με το “Πανόραμα” (το τελευταίο του release) και το “Σφηνάκι” που μας κέρασε. Ο Pepe Frantik από την άλλη, μας ταξίδεψε με το “Φοίνικες” και μας εντυπωσίασε για το γνήσιο flow του. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η χημεία που είχαν μεταξύ τους οι rappers στη σκηνή του Faust ήταν εκπληκτική. Η βραδιά έληξε αναμενόμενα βέβαια με το “Seasone Finale” και συζητήσεις και των τριών rapprs με το κοινό.
All in all, αυτό που καταλάβαμε από αυτό το live είναι πως το Above The Hood δεν είναι ένα τυπικό boy band. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που δε θέλει τα μέλη της να χάνονται στη μάζα, αλλά να ξεχωρίζει το καθένα για αυτό που πρέπει και του αξίζει. Τι κοινό έχουν; Στόχους. Και αυτό στη μουσική, χωρίς περιορισμούς και στερεότυπα, αρκεί. Προς το παρόν, ώρα να απολαύσουμε το νέο δίσκο του Smuggler με το όνομα “Α&Ω“.

Δείτε επίσης:

ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ‘Α & Ω’ ΤΟΥ SMUGGLER

PEPE FRANTIK ΚΑΙ NEROM ΣΤΟ FLY

O J.COLE ΚΑΙ Η DREAMVILLE ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ CLIP ‘UNDER THE SUN’

Leave a Reply

Your email address will not be published.