Το United Elements είναι ένα crew-label με έδρα το Αγρίνιο. Μέλη του είναι οι Βασίλης, Χρήστος, ΒαγγέληςΣπύροςΤέο, Ράφ, Κώστας, Karlito και Μαρία.

Κύριος στόχος του team είναι η αγνή προώθηση της κουλτούρας και η ενημέρωση του hip hop κοινού για οτιδήποτε παίζει στο χώρο εντός και εκτός συνόρων μέσω του επίσημου site της ομάδας μας unitedelements.gr. Στο site μπορείτε να βρείτε υλικό για δωρεάν download, αφιερώματα και άλλα πολλά. Όποιος πιστεύει ότι αξίζει να ακουστεί δεν έχει παρά να στείλει το υλικό του στο unitedelementsent@gmail.com .

Το UE επεκτείνεται και στον οργανωτικό χώρο με πρώτη απόπειρα το Agreenio Festival το 2010. Από κει και έπειτα έχουν ακολουθήσει δεκάδες events ανά την Ελλάδα όπως συναυλίες με top ονόματα του Ελληνικού Rap και πολλά πάρτυ.

Εάν υπάρχει κάποιο event η live στο οποίο θα θέλατε να σας στηρίξουμε ως χορηγοί επικοινωνίας, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook. Όποιος επίσης  έχει όρεξη για δουλειά και θεωρεί πως μπορεί ν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του site να μας στείλει ένα email στο info@unitedelements.gr .
Love iz love.